Untitled photo

Een fotoshoot boeken

Ben je overtuigd van de kwaliteit die we te bieden hebben en wil je graag zelf een fotoshoot? Dan kun je nu al wat zelf regelen. Kijk alvast zelf of je een datum in onze agenda kunt vinden. Dat scheelt weer heel veel op-en-neer gemail.  

Na het reserveren van een datum wordt je gevraagd een formulier in te vullen. Als we alle gegevens binnen hebben dan kijken we of we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Als we de datum bevestigen hebben we een deal!


STAP  1

Je begint met het kiezen van een datum. Tijdens het reserveren van een datum worden er een aantal vragen gesteld over het soort fotoshoot dat jij in je hoofd hebt. Het reserveren van een datum betekent niet dat je al een afspraak hebt. Dat is pas het geval als we de datum bevestigen via de mail. Je kunt elke afspraak overigens eenvoudig verzetten en tot 24 uur voor de fotoshoot kostenloos annuleren.

STAP 2

VUL HET INFORMATIEFORMULIER IN

Na het reseveren van een datum ontvang je een mail. Daarin staat een link naar een informatieformulier. Je kunt er precies op aangeven hoe je gefotografeerd mag worden en wat er met de foto's mag gebeuren. Het is daarom van belang dat je dit formulier zo volledig mogelijk invult. Zonder informatieformulier nemen we de aanvraag niet in behandeling. Besluit je om er toch vanaf te zien? Privacy is belangrijk! Dan verwijderen al je gegevens ook weer uit onze bestanden.

Can You just translate this for me?

Powered by Google TranslateTranslate
Google Translate

Original text

Contribute a better translation