Iets over de verschillende shoots

Lingerie

We kunnen je fotograferen in mooie lingerie. Wanneer je nog niet zeker weet of je naakt durft te shooten dan is lingerie een fijne manier om uit te vinden of het iets voor je is.

Bij het fotograferen van lingerie komt over het algemeen weinig naakt kijken, maar zoals je hier kunt zien: het kan wel. De lingerie van vandaag de dag laat steeds vaker weinig aan de fantasie van de kijker over. Het is aan jou om te bepalen hoever je daarin gaat.

189 1

Bedekt naakt

Bedekt naakt betekent dat jij geheel of gedeeltelijk naakt bent maar dat je zodanig poseert dat er geen tepels of schaamlippen op de foto te zien zijn. Billen kan soms wel maar uiteraard overleggen we vooraf wat jij wel en niet acceptabel vindt.

Bedenk wel: Ook bedekt naakt is naakt. Het is dus niet te voorkomen dat de fotograaf je naakt te zien krijgt. Als je dat als een probleem ervaart, overleg dat dan vooraf of zie er vanaf.

7981

Art Nude

Bij een Art Nude Shoot ben je over het algemeen naakt. Billen, borsten en schaamstreek kunnen vol in beeld worden gebracht maar de benen blijven netjes bij elkaar. Het is de bedoeling dat de schoonheid van het menselijk lichaam in beeld wordt gebracht. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat de beelden erotisch getint zijn en/of seksuele opwinding teweeg brengen.

Erotisch naakt

Als bij Art Nude, alleen zijn deze beelden wel degelijk bedoeld om seksuele opwinding te veroorzaken. De focus ligt vaak op de geslachtsorganen. Waar bij art nude de benen nog bij elkaar blijven, gebeurt dat bij erotisch naakt juist niet. Je poseert dus met je benen wijd (open legs). De fotograaf zal grote lenzen gebruiken om wat afstand te kunnen bewaren maar het kan ook voorkomen dat hij tussen je benen ligt. ook dan worden fysieke aanrakingen zoveel mogelijk voorkomen (no touch policy).

Your Naked Skin heeft een heel eigen stijl ontwikkeld. Ook onze erotisch getinte beelden worden, hoe expliciet soms ook, maar zelden als vulgair ervaren.

Bij erotisch naakt worden er géén seksuele handelingen verricht.Art Porn

Als bij erotisch naakt, alleen worden hier wel seksuele handelingen verricht. Dat betekent dat je gefotografeerd wordt terwijl je seks hebt (actief) of doet alsof (passief). Of je actief of passief poseert wordt natuurlijk vooraf afgesproken. Voor de kwaliteit van het beeldmateriaal hebben wij een sterke voorkeur voor de actieve variant, maar jij hebt daar natuurlijk het laatste woord over. Als je goed kunt acteren dan is dat natuurlijk ook een goed alternatief als je liever niet 'echt' wil.

Untitled photo

Onherkenbaar in beeld

Niet iedereen wil herkenbaar in beeld komen. Dat mag natuurlijk. Door slimme poses en composities kunnen we je zorgvuldig uit beeld houden maar zorgen we toch voor spannende foto's. Heb je tatoeages waardoor mensen je zouden kunnen herkennen? Die kunnen we meestal ook wel wegwerken. Leg het gerust even voor als je daar over twijfelt.

Kijk hier voor wat voorbeelden.


Hey! I'm not Dutch! Please translate for me

Powered by Google TranslateTranslate
Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate