Untitled photo

Diensten en Prijzen

Untitled photo

Fotoshoots / Workshops

Iedereen kan een fotoshoot of een (custom) workshop bij Your Naked Skin boeken. Mannen, vrouwen en koppels. De minimumleeftijd is 18 jaar. De leeftijd moet voorafgaand aan de shoot gecontroleerd kunnen worden. Wanneer dat niet kan dan wordt er niet gefotografeerd. Alles stijlen van lingerie tot en met adult zijn mogelijk. Er wordt altijd gewerkt met een schriftelijke overeenkomst.


Prijzen

Je kunt ons alleen boeken per dagdeel. Voor één dagdeel brengen we €450 in rekening, voor een hele dag €800. Wat we precies binnen dat tijdsbestek gaan doen hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen. In de prijs is rekening gehouden met 200 km reiskilometers (heen en terug) en twee uur reistijd. Meerkilometers worden in rekening gebracht tegen €0,25 per kilometer. Extra reisuren worden bij de shooturen opgeteld. Wanneer dit ertoe leidt dat de shoottijd boven de 5 uur uitkomt moet je ons een voor een hele dag boeken.

Untitled photo

TFP Shoots (Time for Portfolio)

Wanneer je ons toestemming geeft om de foto's te gebruiken dan kunnen we ook een TFP shoot afspreken. Dat betekent dat de shoot voor jou gratis is.

De foto's moeten voor ons dan wel bruikbaar zijn. Bruikbaar betekent dat we ze mogen publiceren, bijvoorbeeld op deze site.  Bruikbaar betekent ook dat de foto's in ons portfolio moeten passen. Daarover beslissen wij zelf. Er bestaat niet zoiets als een recht om door Your Naked Skin geboekt te worden.     

Wil je alleen foto's beschikbaar stellen waarop jezelf onherkenbaar bent dan is dat bespreekbaar.